Newsletter

Stáhněte si vaši mobilní aplikaci zdarma Nový Smíchov ? Klikněte zde

GRILUJEME!

EVÉNEMENTS20/04/2018

Jakmile se rtuť začne pohybovat v plusových hodnotách, ve většině z nás se probudí chuť na grilování. V dnešní době už ale nemusíte čekat na teplé počasí, ugrilovat si můžete i v chladných zimních měsících doma v kuchyni. K tomu dobře poslouží elektrogrily. Pojďme se ale bavit o grilování klasickém.

Každé grilování začíná nákupem kvalitních surovin. Jedině tak dosáhnete chutného výsledku. Maso, které se chystáte připravovat, nejprve naložte do marinády. Tu můžete vytvořit prakticky z čehokoliv, co vám chutná – med, bylinky, chilli, česnek – nápadům se meze nekladou. Maso nechte v marinádě naložené minimálně 12 hodin. Pamatujte si, že čím větší „flák“ masa budete nakládat, tím déle bude trvat, než se do něj nálev dostane.

Při grilování dopřejte masu dostatek času, grilovat by se mělo minimálně 20 minut. Detailnější příprava záleží na druhu masa, které zvolíte. Pokud mu ale neholdujete, nezoufejte. Na gril můžete dát i jiné pokrmy. Velmi chutný je ugrilovaný hermelín, ostudu ale neuděláte ani s plátky papriky, lilku či cukety.

Všechny suroviny, které při grilování využijete, seženete v hypermarketu Tesco či Marks & Spencer.

Autor: Renata Hrabáková

BLOG F5

> Voir le dossier

další novinky

#JustAsk

Odpovíme
během hodiny
na našem facebooku

Položte vaši otázku
Otevírací doba

PĚTIHVĚZDIČKOVÉ OBCHODNÍ CENTRUM

Telefon : 251 101 061
> Kontaktujte nás

Top